« Nazaj na novice

Prevzema del ugreza telesa

Gloria E 500 je ležišče iz EMC® hladne pene, ki izvrstno podpira in razbremenjuje hrbtenico. Točkovno se prilagodi obrisu telesa in enakomerno razporedi nizke pritiske prek vseh vretenc, celotno telo pa se sprošča v zdravem in naravnem položaju.
Posteljni vložek Aviono Flex S z 220 ležalnimi točkami, ki jih nudi 55 zelo gibljivih vzmetnih elementov iz trajnoelastičnega tectela, občutljivo reagira na vsak premik na ležišču in prevzame del ugreza telesa. Čim večji je pritisk, tem večji je odpor vzmetnih elementov. Mehkejši vzmetni elementi se nežno pogrezajo pod pritiskom ramen in pêt, trši vzmetni elementi pa omogočajo popolno prilagoditev v območju težišča telesa. Skupaj poskrbijo za točkovno razbremenitev pritiska, enakomerno podprejo celotno telo in preprečijo krivljenje hrbtenice.
Anatomsko pravilno ležanje in optimalna regeneracija sta posledica medsebojne usklajenosti posteljnega vložka Aviono Flex S in ležišča Gloria E 500. Odlična podlaga za krepčilen spanec.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/228 in http://optimo.si/sl/index/product/id/222



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se