Iščete ležanje, ki je mehko in brez pritiska?

product
« Nazaj na novice

Z inovativnim postopkom do novega udobja

Ležišče Cremosa M 500 združuje prednosti izvrstno točkovno elastične hladne pene z naraščajočim podpornim učinkom in edinstveno voljne pene Cremosa. Rezultat te inovativne kombinacije je mehko ležanje in puhasto udobje, sproščen položaj telesa brez napetosti hrbtenice in učinkovita razbremenitev pritiska na kožo, ki omogoča dobro prekrvavitev in s tem oskrbo tkiv s hranilnimi snovmi. Visokoelastično funkcijsko vlakno elastan v neprešiti prevleki optimizira visoko zmožnost prilagajanja. A pena Cremosa ni le izredno prilegajoča. Je tudi zelo zračna in skrbi za odvajanje toplote in vlage ter preprečuje potenje in ohlajanje. Pri tem jo podpirata inovativna KlimaTherm prevleka v Tencel kvaliteti in klimatsko dno s klimatskimi vlakni.

Individualno nastavljanje ležalnega udobja pri ležišču Cremosa M 500 omogoča izbira med dvema stopnjama trdote in različne nastavitve posameznih ležalnih con v povezavi z raznoliko nastavljivim posteljnim vložkom Aviono.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/230 in http://optimo.si/sl/index/product/id/160


Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se